Juu sain vasta a-osan tänne. Yritän saada b:n tällä viikolla, mutta en lupaa mitään. A-puolisko on siis taloesittely ja b on itse tarina.

 

Tältä talo näyttää ulkoa. Kuva on otettu hieman kaukaa, sillä, jos olisin mennyt lähemmäs se olisi hypännyt ylöspäin, mutta toivottavasti tämä kelpaa.

 

Tässä on eteinen. Tuosta ovesta maalaustelineen takaa tullaan sisään taloon. Oikealla näkyvästä ovesta pääsee Juliennen huoneeseen, mutta se esitellään vähän ajan päästä.

 

Tässä on keittiö. Se on suht. vaatimaton. Kun otin kuvaa huomasin keittiöstä puuttuvan tapetit. Varmaan jäänyt keittiön laajennuksesta puuttumaan. No mutta asia on korjattu nyt.

 

Tässä on ruokailutila.kaksi pöytää ja tuolit on laitettu hyvin ahtaasti paikalleen. Suunnittelin jo, miten saisin ruokailutilaa laajennettua, mutta se vaatisi rahaa, jota liian vähän remonttiin. Täytyy siis säästää ja katsoa myöhemmin uudelleen.

 

Nämä kaksi ovat kylpyhuoneet. Ne sijaitsevat siten, että keittiöstä pääsee toiseen(alempaan) ja ruokailutilan vierestä toiseen(ylempään). Ylemmässä kuvassa oleva huone on se alkuperäinen kylpyhuone. Ja toinen sitten lisättiin paikalleen, kun keittiötä laajennettiin.

 

Tässä sitten on se Juliennen huone. Siellä on tällä hetkellä ainoastaan kehto, sillä muut lasten tavarat ovat toisessa lastenhuoneessa.

 

Tässä on kaunis työpiste. Tietokone hankittiin Zeldaa varten, sillä hänen täytyi kehittää kirjoittajan taitoja töitään varten. Koneella Zelda on kirjoittanut monta kirjaa.

 

Kuvassa näkyvät kolme ovea vievät makuuhuoneisiin. Vasemman puoleisin vie Daniellen ja Jacquesin huoneeseen, jossa tapetit ja lattia ovat punaiset. Keskimmäinen ovista vie Isabellen pieneen värikkääseet huoneeseen ja oikein puolimmaisin ovi vie Samuelin ja Zeldan makuuhuoneeseen, jossa on myös talon ainoa lipasto.

 

Tässä on sitten Daniellen ja Jacquesin huonetta. Huone on hassun muotoinen ja siksi vaikea kuvata. Siispä otin kuvat kahdesta eri kuvakulmasta. Tässä näkyy ovi ja Jacquesin sänky.

 

Tässä sitten vielä Daniellen sänky. Eipä huoneessa muuta olekaan. Eikä sinne kyllä mitään mahtuisi.

 

Seuraavana on vuorossa Isabellen värikäs makuuhuone. Siellä on vain sänky ja kirjoituspöytä.

 

Tässä vielä kuva Samuelin ja Zeldan huoneesta. En tiedä, miksi heidän sänkynsä on noin kirkas... Mysteeristä...

 

Tässä on perheen harrastuspiste. Siinä on vain kuntoilulaite ja puolityhjä kirjahylly.

 

Tässä olohuone. Siellä tv:tä katselee itse tarinassa tavattava Viki Jäntti, joka tykkää kuokkailla talossa. Ovi, joka tuolla näkyy vie Carabellen huoneeseen. Huoneesta tulee pian Juliennen ja Carabellen yhteinen, kunhan Julienne kasvaa lapseksi.

 

Tässä vielä kuva siitä.

 

Tässä on kuva toiseen lastenhuoneeseen. Siellä on kaksi kehtoa, potta, palikkalaatikkolelu ja ksylofoni.

 

Tässä se vielä toisesta suunnasta. Jos katsoo tarkkaan, voi huomata pienen vihreän lemupilven tulevan potasta, joka kertoo ettei sitä ole tyhjennetty.

 

Tässä vielä kuva pohjapiirroksesta. Tässä samalla näkee, miten huoneet sijoittuvat taloon. Kaikki muut huoneet ovat alkuperäisellä paikallaan, paitsi entinen lastenhuone, josta nykyään lähtee käytävä olohuoneeseen, neljänteen makuuhuoneeseen ja nykyiseen lastenhuoneeseen.

 

Siinä siis oli esittely talosta. Tarinaosuudesta sen verran, että olen aloittanut sitä, mutten ole varma milloin saan sen valmiiksi.